زیتون پرورده
روش اول

 

مواد لازم


زیتون= 1کیلو
 سیر= 1بوته
 مغز گردو ی چرخ شده= 1 پیمانه
 اب انار= 1پیمانه
 سبزی معطر (در گویش ما زندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چو چاق)= 2 بسته
 رب انار= 1 قاشق
 دانه انار ترش در صورت تمایل= نصف پیمانه سایده شده
 گلپر= 2قاشق چای خوری
 طرز تهیه:
 اول زیتون ها  هسته آنرا جدا کرده می شوییم سبزی معطر را شسته خوب چرخ می کنیم معمولا باید سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله برقی در دسترسمان هست از انها استفاده می کنیم وقتی سبزی را چرخ کریم اب زیتون را خالی کرده و گردوی چرخ شده و سبزی ورب انار گلپر سیر کوبیده رابا هم مخلوط می کنیم بعد مقداری از اب انار را میریزم باز مخلوط می کنیم اگر مزه وترشی ان خوب بود بقیه آب انار را نمی ریزیم در صورت تمایل می توان ترشی وسیر انرا بیشتر کرد واقعا خوش مزه است امید وارم که خوشتان بیاید

 

 

 

روش دوم

 

مواد لازم

زیتون سبز بدون هسته   ۵۰۰گرم
نعنا ، گشنیز و چوچاق    ۳قاشق سوپخوری
آب انار ترش                  ۱پیمانه
مغز گردو                      ۲۰۰گرم
سیر                            ۲ حبه
رب انار                         یک سوم پیمانه
دانه انار ترش                 یک دوم پیمانه
نمک و گلپر                    به میزان لازم

طرز تهیه

مغز گردو را بسایید.سبزی ها را بشویید و کاملا ریز خرد کنید.
زیتون انتخابی را امتحان کنید;اگر شور بود یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود.
زیتون را در کاسه ای کود بریزید و مغز گردوی ساییده و سبزی های خرد شده را به آن بیفزایید.در صورتی که سبزی چوچاق را که نوعی یبزی محلی و مخصوص شمال است در دسترس نداشتید به جای سبزی چوچاق یک قاشق چایخوری نعنای خشک بریزید.
سیر را بکوبید و به زیتون اضافه کنید.
آب انار ٬ رب انار و دانه انار ترش را درون مخلوط بریزید نمک و گلپر را اضافه نمایید و زیر و رو کنید تا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را ۲ ساعت در یخچال بگزارید تاجا بیفتد. سپس (زیتون  پرورده) آماده مصرف است.

 

روش سوم

 

 

مواد لازم
زیتون= 1کیلو
سیر= 1بوته
مغز گردو ی چرخ شده= 1 پیمانه
اب انار= 1پیمانه
سبزی معطر (در گویش ما زندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چو چاق)= 2 بسته
رب انار= 1 قاشق
دانه انار ترش در صورت تمایل= نصف پیمانه سایده شده
گلپر= 2قاشق چای خوری

طرزتهيه
اول زیتون ها هسته آنرا جدا کرده می شوییم سبزی معطر را شسته خوب چرخ می کنیم معمولا باید سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله برقی در دسترسمان هست از انها استفاده می کنیم وقتی سبزی را چرخ کریم اب زیتون را خالی کرده و گردوی چرخ شده و سبزی ورب انار گلپر سیر کوبیده رابا هم مخلوط می کنیم.
بعد مقداری از اب انار را میریزم باز مخلوط می کنیم اگر مزه وترشی ان خوب بود بقیه آب انار را نمی ریزیم در صورت تمایل می توان ترشی وسیر انرا بیشتر کرد واقعا خوش مزه است امید وارم که خوشتان بیاید

 

.

 

|+| نوشته شده توسط در یکشنبه بیست و پنجم مهر 1389  |
 پیراشکی
پیتزا آلاپوکو

مواد لازم

خميرپيتزا 140 گرم
گوجه‌فرنگي رسيده يك عدد
قارچ 70 گرم
پنيرپيتزا 80 گرم
سينه‌مرغ خرد شده 110 گرم
سير يك حبه
ترخون و روغن‌زيتون به ميزان لازم

سپس سينه‌مرغ را به همراه يك حبه سير كه آن را خرد كرده‌ايم داخل تابه‌اي جداگانه با روغن‌زيتون تفت مي‌دهيم و آن را روي ترخوني كه بر روي يك سيني ريخته‌ايم غلتانده و داخل فر با حرارت 012 درجه قرار مي‌دهيم. پس از 15 دقيقه پيتزا آماده است ابتدا گوجه‌فرنگي‌ را رنده كرده و آن را داخل تابه تفت مي‌دهيم. پس از‌ آن خميرپيتزا را پهن كرده و گوجه‌فرنگي تفت داده شده را روي آن مي‌ماليم. در مرحله بعد قارچ را كه از قبل آب‌پز كرده‌ايم خرد كرده و روي خميرپيتزا مي‌ريزيم و پنيرپيتزا را روي آن پخش مي‌كنيم

 

پیتزا پلودیابلو

مواد لازم

مرغ سوخاري 180 گرم

پنير پيتزا 120 گرم

زيتون اسلايس شده 25 گرم

پپروچيني 25 گرم

خمير پيتزا يك عدد

ابتدا خميرپيتزا را باز كرده سپس پنير را در تمامي نقاط پهن مي‌كنيم، بعد تكه‌هاي مرغ سوخاري را كه از قبل آماده كرده‌ايم را روي آن مي‌چينيم سپس زيتون‌هاي اسلايس شده را به آن اضافه مي‌‌كنيم و‌ به مدت شش دقيقه در دماي 350 درجه سانتي‌گراد داخل فر قرار مي‌دهيم. پس از آماده شده سس مخصوص را به همراه پپروچيني روي آن مي‌ريزيم

 

 

 

 

 

اشترودل

 

مواد لازم

پنير پيتزا ورقه‌اي هشت ورق
گوشت چرخ‌كرده 200 گرم
فلفل دلمه‌اي ريزشده يك پيمانه
پياز يك عدد
نان باگت گرد چهار عدد
رب‌گوجه‌فرنگي، كاهو، خيارشور و گوجه‌فرنگي به ميزان لازم
ادويه و نمك به ميزان لازم

ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد، سپس گوشت چرخ كرده را به پياز بيافزاييد تا سرخ شود و به همراه آن نمك و ادويه را نيز مي‌ريزيد. پس از آن قارچ و فلفل دلمه‌اي را هم اضافه كنيد تا سرخ شود. اگر مايل بوديد مي‌توانيد يك قاشق رب گوجه‌فرنگي نيز اضافه و مخلوط كنيد. حالا مايع آماده است. وسط نان را ببريد يك ورق پنير پيتزا را گذاشته و از مواد اشترودل رويش ريخته و گوجه‌فرنگي، خيارشور و كاهو را نيز روي مواد اشترودل بگذاريد و دوباره يك ورق پنير پيتزا را رويش گذاشته. حالا بقيه نان‌ها را هم به همين ترتيب آماده كنيد و در يك ظرف مخصوص نشكن گذاشته و درون مايكروفر به مدت سه دقيقه بگذاريد تا نان‌ها برشته و پنير آب شود. اگر مايكروفر نداريد فر اجاق‌گاز خود را روي 180 درجه گذاشته تا گرم شود سپس ظرف نان را به مدت پنج دقيقه درون فر گذاشته تا نان و پنير گرم شود. ساندويچ‌ها آماده هستند و در صورت تمايل مي‌توانيد آنها را با سس قرمز ميل كنيد

 

 

پيراشـكی پيتـزايی

 مواد لازم

خمير نان باگت فرانسوي 200 گرم
سوسيس خرد شده سه عدد
فلفل‌دلمه‌اي خرد شده يك عدد
پنير پيتزا 50 گرم
قارچ خرد شده 100 گرم
روغن، نمك، آويشن، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

همه مواد را به همراه ادويه‌ها به غير از پنيرپيتزا در تابه سرخ مي‌كنيم. بعد از اين كه شعله را خاموش كرديم، پنيرپيتزا را به موادمان اضافه مي‌كنيم نخست خمير را با وردنه به قطر سه ميلي‌متر باز مي‌كنيم و با دهانه ليوان قالب مي‌زنيم، بعد از مواد مياني به اندازه يك قاشق غذاخوري داخل خمير مي‌ريزيم و دو طرف خمير را به هم مي‌چسبانيم و با چنگال يا دست، به آن حالت مي‌دهيم. آن‌گاه در روغن سرخ مي‌كنيم

 

 

رشته پلو با میگو

پيازداغ سه قاشق غذاخوري

نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه به ميزان لازم

ميگو تفت‌داده شده نيم كيلوگرم


كشمش پلويي نصف پيمانه
خلال پسته و بادام به ميزان لازم
دارچين يك قاشق غذاخوري

 برنج را خيس كرده و رشته پلويي را درون تابه بدون روغن تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. زماني كه مي‌خواهيد برنج را آبكش كنيد، آن را درون آب و برنج در حال جوش ريخته تا چند جوش بزند و بعد آبكش كرده و برنج را دم كنيد. سپس كشمش‌ها را سرخ كنيد و كنار بگذاريد. ميگوها را نيز سرخ كنيد. حالا كمي دارچين روي برنج دم كشيده بريزيد در ظرف را دوباره ببنديد تا مزه‌ دارچين به خورد برنج دم كشيده برود سپس آن را در ديس كشيده با پيازداغ، ميگو و كشمش تزئين كرده و روي آن خلال بادام و پسته بريزيد و ميل كنيد.

کاهوپلو

مواد لازم

برنج آبكش شده چهار پيمانه
تكه‌هاي مرغ به تعداد نفرات
گوجه‌فرنگي چهار قاچ شده دو عدد
كاهو خرد شده يك كيلوگرم
روغن نصف پيمانه
زعفران آب كرده به ميزان لازم

قابلمه نچسبي را چرب كرده، تكه‌هاي مرغ را در آن مي‌چينيم و مابين آنها گوجه‌فرنگي‌هاي خرد شده را مي‌گذاريم. مقداري برنج روي مرغ‌ها ريخته و كمي زغفران زده و كاهو را روي آن مي‌گذاريم همين‌طور لابه‌لاي برنج قرار مي‌دهيم تا مواد تمام شود. بقيه زعفران را هم روي برنج ريخته و  برنج را به مدت 45 دقيقه مي‌گذاريم تا دم بكشد. در آخر مقداري روغن به برنج اضافه مي‌كنيم در پايان در ظرف مورد نظر بر‌مي‌گردانيم و دور آن را هم با كاهو تزيين مي‌كنيم.مي‌توان به جاي كاهو از اسفناج يا كرفس خرد شده هم استفاده كرد

ته ‌چين آلو اسفناج و مرغ

مواد لازم

برنج چهار پيمانه
مرغ 200 گرم
پياز يك عدد
اسفناج 700 گرم
آلو هفت عدد
تخم‌مرغ چهار عدد
ماست يك پيمانه
زعفران دم‌كشيده 1/4 پيمانه
كره 150 گرم
روغن مايع چهار قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

برنج را خيس مي‌كنيم مرغ را با پياز مي‌پزيم اسفناج‌ها را خرد كرده، روي حرارت مي‌گذاريم تا آب آن كشيده شود و بعد با روغن مايع سرخ مي‌كنيم تخم‌مرغ‌ها را زده نمك، فلفل‌سياه، زعفران دم‌كرده و كره آب‌كرده را به آن اضافه مي‌كنيم سپس ماست را افزوده و خوب مخلوط مي‌كنيم تا يك‌دست شودآلوها را از قبل خيس كرده، گوشت آن را از هسته جدا و كنار مي‌گذاريم استخوان‌هاي مرغ پخته را جدا كرده و گوشت آن را به قطعات كوچك تقسيم مي‌كنيم برنج را آبكش كرده و كنار مي‌گذاريم سس ماست و تخم‌مرغ را به سه قسمت تقسيم كرده يك قسمت را با مرغ خردشده و قسمت دوم را با برنج آبكش شده مخلوط مي‌كنيم ظرف پيركس يا تفلون را چرب كرده برنج مخلوط با سس را در آن ريخته و سطح آن را صاف مي‌كنيم و با پشت قاشق فشار مي‌دهيم تا به هم بچسبد، روي آن اسفناج را ريخته و صاف مي‌كنيم و بعد از اسفناج آلوها را ريخته و مقداري برنج روي آن مي‌ريزيم تا آلو و اسفناج را پوشش بدهد سپس مرغ‌ها را روي برنج ريخته و مرتب مي‌كنيم در مرحله آخر باقي‌مانده برنج را ريخته و با پشت قاشق به برنج فشار مي‌آوريم تا صاف شود، قسمت سوم سس را دور ظرف روي برنج مي‌ريزيم. روي ظرف را با فويل مي‌پوشانيم و چند سوراخ روي فويل به وجود مي‌آوريم آن‌گاه ظرف را در طبقه وسط فري كه از قبل روي حرارت 190 درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت يك تا يك ساعت و نيم مي‌گذاريم تا زير برنج طلايي شود. در نهايت از ظرف در آورده در يك سيني برمي‌گردانيم و با يك چاقوي تيز برش مي‌زنيم

 

عدس پلو مخصوص

مواد لازم

عدس يك پيمانه
برنج دو پيمانه
سيرتازه يك ساقه خردشده
گوشت چرخ‌كرده 200 كيلوگرم
كشمش و خرما به ميزان لازم
سيب‌زميني خردشده دو عدد
خلال ‌بادام 100 گرم
زعفران آب‌كرده سه قاشق غذاخوري

برنج را به مدت چهار ساعت خيس مي‌كنيم. عدس را از قبل مي‌پزيم. گوشت و سيب‌زميني‌ را هم سرخ مي‌كنيم. پس از آبكش كردن برنج، يك لايه از برنج را درون ظرف مي‌ريزيم. سپس مواد ديگر را با هم مخلوط مي‌كنيم و يك لايه بر روي برنج اضافه مي‌كنيم. پس از گذشت دو دقيقه آب زعفران حل شده را به مخلوط گفته شده اضافه مي‌كنيم. پس از دم كشيدن درون ظرف مناسب كشيده و با خلال بادام تزئين مي‌كنيم

 

پلاف

مواد لازم

نخودفرنگي نصف پيمانه
هويج سه عدد
سير دو حبه
پياز سفيد چهار عدد
گوشت گوساله ريز و قيمه‌اي شده 400 گرم
برنج سه پيمانه
روغن‌زيتون يا روغن كانولا به ميزان لازم
زعفران، نمك، ادويه و فلفل‌سياه به ميزان لازم

پيازها را نگيني خرد كرده و در روغن سرخ كنيد. سپس هويج را خلالي كنيد و به همراه پياز تفت دهيدآن‌گاه گوشت خردشده را به پياز و هويج بيفزاييد و تفت دهيد. نخودفرنگي را از قبل در يك ليوان آب بپزيد و به گوشت اضافه كنيد، سير را رنده و به همراه دو ليوان آب با گوشت و هويج بگذاريد پخته شود، وقتي گوشت پخته شد به آن نمك و فلفل بزنيد. آن‌گاه برنج را كه از قبل خيس كرده بوديد آبكش كنيد و در قابلمه لابه‌لاي برنج، مواد فوق را بريزيد، زعفران آب كرده و ادويه پلويي را هم بيفزاييد تا برنج كاملا رنگ بگيرد كمي آب و روغن كنار برنج ريخته و برنج را دم كنيد. مي‌توانيد برنج را جداگانه دم كرده و هنگام كشيدن غذا در سيني مخلوط گوشت و هويج را لابه‌لاي برنج ريخته و در پايان زعفران و ادويه پلويي را درون مخلوط گوشت و هويج بريزيد

 

پلو یونانی

مواد لازم

برنج 750 گرم
مرغ پخته و خردشده يك پيمانه
فلفل دلمه‌اي سبز و قرمز يك پيمانه
آب مرغ دو ليتر
نخود پخته شده 250 گرم
روغن 150 گرم
ذرت 250 گرم
پياز دو عدد
زعفران دم‌كرده نصف پيمانه
قارچ پخته شده يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره 100 گرم

پياز را خلال كرده و با روغن سرخ مي‌كنيم. برنج خيس شده را با پياز تفت مي‌دهيم. آب مرغ، زعفران، نمك و فلفل را داخل برنج مي‌ريزيم و با حرارت ملايم مي‌پزيم، زماني كه آب آن كشيده شد دم‌كني را روي برنج مي‌گذاريم تا به مدت يك ساعت دم بكشد بعد از دم كشيدن كليه مواد را به آن اضافه كرده، كره آب شده را روي برنج مي ريزيم

.

 

.

 

 

|+| نوشته شده توسط در شنبه هجدهم اردیبهشت 1389  |
 

ماهی سفید  

مواد لازم:

ماهي سفيد....................................1عدد

مغزگردو ساييده شده....................250 گرم

پياز سرخ شده...............................6 ق غ

سبزي معطرخرد شده...................8 ق غ

آبغوره..........................................نصف استكان

نمك ، فلفل و گلپر........................مقداري

طرز تهيه:

فلس ها ي ماهي رو بگيرين و داخل شكمشو خالي كنين و خوب بشورين.حالا گردو ساييده شده ، پياز سرخ شده و  سبزي معطر شامل گشنيز، جعفري، نعنا ، پونه و البته يه سبزي محلي به نام خالواش كه من اسم فارسي شو نميدونم رو با موادي كه گفتم مخلوط كنيم و در آخر آبغوره و نمك و فلفل بهش اضافه كنين و دوباره هم بزنين. حالا اگه اين سبزي محلي رو نداشتين و من مطمئنم كه ندارين ميتونين حذفش كنين. اگه آبغوره هم در دسترس نبود بجاش از آب انار استفاده كنين.حالا نمك و فلفل و گلپر رو با هم مخلوط كنين رو ماهي و البته داخل شكمش بپاشين.حالا روي ماهي كمي روغن بمالين تا وقتي تو فر ميذارين سطحش طلايي بشه.سيني فر رو چرب كنين و ماهي رو بذارين روش و به مدت 1 ساعت با حرارت 210 درجه سانتيگراد بذارين بپزه.( فر رو از قبل روشن كنين).بعد ازاينه ماهي خوب پخت خيلي با احتياط اونو بذارين تو ظرف مورد نظرتون و نخ رو ازش جدا كنين.اگه از مواد داخل ماهيتون چيزي اضافه اومده ميتونين بعنوان تزئيين كنار ماهي بذارين.  

دسر ژله طالبی

- گرمك يا طالبي متوسط؛ يك عدد
- ژله طالبي، يك بسته
- بستني وانيلي؛ يك و نيم ليوان
- آب جوش؛ يك ليوان

روش تهيه:1 – ابتدا گرمك يا طالبي را بشوييد و با چاقوي تيز به 2قسمت مساوي تقسيم كنيد. سپس تخم‌هاي داخل هر نيمه را خارج كرده و گوشت آنها را با استفاده از قاشق‌ يا چاقويي كوچك تا يك‌و نيم‌سانتي‌متري پوست، خالي كنيد.2 – گوشت طالبي يا گرمك را با چاقو به قطعات ريز خرد كنيد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. حالا هر كدام از پوسته‌ها را داخل كاسه‌اي متناسب با اندازه آنها قرار دهيد.3 – بستني وانيلي را از فريزر خارج كنيد و كمي صبر كنيد تا در هواي معمولي اتاق كمي شل شود.در اين فاصله، كاسه بلوري متوسطي آماده كنيد و پودر ژله را در آن بريزيد. سپس آب جوش را اضافه كنيد و آن‌قدر هم بزنيد تا پودر ژله به‌طور كامل در آب جوش حل شود4 – به جاي اينكه طبق روش معمول درست كردن ژله، آب سرد اضافه كنيد، يك و نيم ليوان بستني كمي شل شده را در كاسه محتوي محلول ژله‌اي بريزيد و خوب هم بزنيد5 – هر يك از نيمه پوسته‌هاي گرمك يا طالبي را با مقداري از گرمك يا طالبي خرد شده به همراه بستني ژله‌اي مايع پر كنيد. سپس پوسته‌ها را به يخچال انتقال دهيد و چند ساعت صبر كنيد تا بستني ژله‌اي داخل گرمك يا طالبي كاملا سفت شود. پس از آن شما مي‌توانيد با چاقو هر نيمه را به چند قسمت تقسيم كنيد. به اين ترتيب خواهيد ديد كه بستني ژله‌اي نيز همراه با گرمك يا طالبي بريده مي‌شود

 

حلوای خرما

مواد لازم :
خرما   400 گرم  
آرد گندم  200 گرم
 روغن مایع  140 گرم
گلاب   3 قاشق چای خوری              
زعفران دم­ کرده 1 قاشق چای خوری 
پودر هل و دارچین  به میزان لازم
پودر نارگیل و پسته و بادام برای تزیین (به دلخواه)           

 

طرز تهيه :
 خرما را از هسته جدا کنید و آن را از چرخ گوشت رد نمایید. پوره خرما را کنار بگذارید.
آرد را خوب الک کنید و در تابه بریزید. تابه را روی حرارت بگذارید و آرد را تفت دهید تا رنگ آن متمایل به قهوه­ ای شود. در این مرحله، روغن را به آن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس پوره خرما را به آن آرد و روغن بیفزایید. بعد گلاب، زعفران­ دم­ کرده، هل و دارچین را داخل مواد بریزیدو با پودر نارگیل، پسته، یا بادام تزیین نمایید و خوب مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.
سپس حلوا را از روی حرارت بردارید و به دلخواه، یا به اشکال مختلف روی کاغذ روغنی بریزید، یا در ظرف مورد نظر بکشید یا میان نان بستنی قرار دهید.

 

شامی
گوشت چرخ کرده : 350 گرم
سیب زمینی : 1 عدد
هویچ : 1 عدد
پیاز : 1 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
آرد نخود چی : یک دوم پیمانه
نمک ، فلفل ، دارچین : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری
سرکه : به میزان لازم
شکر : به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا پیاز و هویچ و سیب زمینی را رنده کرده آب آنرا گرفته ودر ظرف ریخته گوشت و تخم مرغ و آرد نخود چی و نمک و فلفل و دارچین را اضافه کرده خوب چنگ می زنیم بعد از مواد به صورت بیضی یا دایره در آورده و در روغن سرخ می کنیم بعد دریک تابه کمی رب گو جه فرنگی با روغن تفت داده سرکه و شکر ونمک را اضافه کرده بعد کمی آب ریخته و می گذاریم کمی جوش آید بعد شامی ها را در آن سس گذاشته و می گذاریم چند دقیقه بماند تا مزه دار شود .

 

یخ در بهشت ا

مواد لازم:

آرد برنج 100 گرم
پودر نشاسته 150 گرم
شکر 500 گرم
گلاب نصف لیوان
شیر یک لیتر ( حدود 4 لیوان)
آب یک لیتر

 


طرز تهیه:

نشاسته را در یک لیتر آب حل می‌کنیم . در ظرف دیگر آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می‌کنیم و سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود . اگر هم نزنید نشاسته و آرد و برنج گلوله گلوله می‌شوند. وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد شکر و گلاب را اضافه می‌کنیم و هم م‌یزنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن محو نشود.
سپس یخ‌دربهشت را در ظرف ریخته پس از سرد شدن آن‌را برش می‌زنیم و با پودر پسته تزیین می‌کنیم.
این دسرایرانی بسیار خوشمزه است بخصوص برای سفره افطار.

پ.ن: ممکن است به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنیم و مقدار شیر را به جای یک لیتر, یک و نیم لیتر استفاده کنیم. یعنی مقدار بیشتر شیر باشد.


|+| نوشته شده توسط در سه شنبه هفتم اردیبهشت 1389  |
 

 

 
 

مواد لازم:
پودر ژله موز =1بسته
كمپوت گيلاس =5/1 پيمانه
سيب متوسط =2عدد
آب جوش=1ليوان
آب سرد=1ليوان
طرز تهيه:
هسته گيلاس ها را مي‌گيريم و هر گيلاس را دو قسمت مي كنيم، سيب هارا به شكل زيبايي قاچ مي كنيم.
پودر ژله را در يك ليوان آب جوش خوب حل مي كنيم سپس آب سرد را اضافه مي كنيم. مايع را در ظرف مخصوص ژله مي‌ريزيم سيب ها را در آن مي ريزيم و گيلاس ها را روي سيب ها مي‌گذاريم، ظرف را به مدت 4ساعت در يخچال مي گذاريم.بعد از اينكه ژله بست ظرف را چند ثانيه در آب جوش قرار مي دهيم و در ظرف زيبايي بر مي گردانيم.
مي توانيم مايع ژله را براي هر نفر دريك جام زيبا بريزيم يك قاچ سيب و يك عدد گيلاس درسته در آن بگذاريم سپس در يخچال قرار دهيم.
نكته: نبايد ژله را در جايخي يا فريزر بگذاريم.

 

مواد لازم:
هویج=1 و نیم کیلو
روغن حیوانی=10 قاشق غذاخوری
شیر=600 میلی لیتر
شیر غلیظ شده=600 میلی لیتر(rainbow(
هل خرد شده=10 عدد
شکر=8 الی 10 قاشق غذاخوری
مغز پسته خرد شده برای تزئین=25 گرم
طرز تهیه:
1. هویج را می شوییم،پوست می گیریم و سپس آن را رنده می کنیم.
2. روغن را در ماهیتابه گرم می کنیم.
3. هویج های رنده شده را در ماهیتابه می ریزیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه تفت می دهیم تا آب هویج ها گرفته شود و طلایی رنگ شود.
4. شیر،شیر غلیظ شده،هل و شکر را به مخلوط اضافه کرده و 30 تا 35 دقیقه دیگر هم تفت می دهیم،در حین تفت دادن مخلوط را هم می زنیم تا رنگ آن کمی تیره تر شود.
5. مواد بدست آمده را در ظرف می ریزیم و روی آن را با پسته خرد شده تزئین می کنیم.
این دسر را به صورت گرم هم می توانید میل کنید.
شیر غلیظ شده را می توانید از اغذیه فروشی هایی که مواد غذایی خارجی دارند تهیه کنید.

 

 

مواد لازم:
تخم مرغ=5 عدد
پنیر مثلثی=2 بسته
وانیل=1 قاشق مرباخوری
شکر=نصف لیوان
خامه=2 قوطی
دریم ویپ=1 پاکت
شکلات مایع(گالکسی)
طرز تهیه:
تخم مرغ و پنیر و شکر را در مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم. سپس مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر می گذاریم. ظرف را از فر خارج کرده و در یخچال می گذاریم تا خنک شود. سپس یک قوطی خامه را با 4 قاشق غذاخوری شکلات مایع مخلوط می کنیم و روی مواد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود. بعد دوباره ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و یک قوطی خامه را با دریم ویپ مخلوط کرده و روی مواد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شیرینی خنک شود.

 

 

 

مواد لازم:
گیلاس سیاه=750گرم
آرد سفید گندم=100گرم
تخم مرغ=4عدد
شیر=1لیوان
پودر قند=125گرم
کره=50گرم
نمک=بمقدار خیلی کم

 

طرز تهیه:
دم گیلاسها را گرفته،می شوئیم و هسته آنها را بیرون می آوریم. گیلاسها را در ظرف نسوز مناسبی که کف و اطراف آن را با کره کمی چرب کرده ایم،می ریزیم و 1 تا 2 قاشق شکر روی آن می پاشیم و ظرف را روی پنجره فر با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گیلاسها کمی نرم شود. بعد ظرف گیلاس را از فر بیرون می آوریم و خمیر را بدین طریق آماده می کنیم: آرد را در ظرف گودی می ریزیم؛تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی شکسته و خوب هم می زنیم و داخل آرد می ریزیم. کره را به آن اضافه کرده و پودر قند را داخل خمیر می ریزیم و هم می زنیم. شیر را کم کم در آن ریخته،خوب مخلوط می کنیم تا خمیر به شکلی کاملا صاف درآید. به طور یکنواخت خمیر را روی گیلاسها می ریزیم و دوباره ظرف را در فر قرار می دهیم. به مدت نیم ساعت باید بماند تا نان کاملا برشته و طلایی شود. دسر را با همان ظرف سر میز می بریم.

 

فراموش نکنید قبل از گذاشتن هویج در یخچال سر هویج را ببرید زیرا نوک هویج،رطوبت هویج را گرفته آن را خشک و پلاسیده می کند.

 

مواد لازم:
سينه مرغ آبپز شده=1 عدد
كدو،بادمجان،سيب زميني،هويج=از هر كدام 2 عدد
نخود پخته شده=1 ليوان
جعفري ريز شده=2/1 ليوان
پياز رنده شده=1 عدد
نمك و فلفل و زردچوبه=كمي
نان عربي خرد شده و سرخ شده=1 و 2/1 ليوان
مواد لازم براي سس:
ماست=2 ليوان
سير رنده شده نرم=2 حبه
ارده=1 قاشق غذاخوري
سس مايونز=1 قاشق غذاخوري
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. كدو،بادمجان،هويج و سيب زميني را پوست كنده به صورت مكعبي شكل كوچك خرد كنيد سپس تمام سبزيجات را در روغن سرخ كنيد. 

2. پياز رنده شده را در كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال كرده با پياز اضافه كنيد.
3. به مواد كمي ادويه اضافه كرده و بگذاريد قعطات مرغ كمي سرخ شوند و طلايي رنگ شود.

4. كدو،بادمجان،هويج و سيب زميني سرخ شده را  با هم مخلوط كرده در ظرف پيركسي ريخته بطوريكه سطح ظرف را به صورت يكنواخت پر كند سپس مرغ را روي سطح سبزيجات به صورت يكنواخت بريزيد.
5. روي سطح مرغ نخود پخته شده بريزيد.(مي توانيد از كنسرو نخود نيز استفاده كنيد)

6. تمام مواد لازم براي سس را با هم مخلوط كرده روي سطح مواد بريزيد سپس روي مواد جعفري خرد شده بپاشيد.

 ۷. در آخر روي سطح مواد نان عرب كه به صورت مكعبي خرد كرده و در كمي روغن سرخ كرده ايد بريزيد.
نوش جان!

مواد لازم:
سينه مرغ=500 گرم
آرد=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ زده شده=1 عدد
خردل=كمي
پودر سير=1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
مواد لازم براي غلتاندن:
تخم مرغ=2 عدد
آرد=به مقدار لازم
آرد سوخاري=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. سينه مرغ را در چرخ گوشت نرم كنيد و بقيه مواد را به آن اضافه كرده با دست خوب ورز دهيد.
2. از مرغ به اندازه يك گلوله كوچك برداشته و به شكل ناگت در دست پهن كرده ،ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده  بزنيد و در آخر در آرد سوخاري بغلتانيد.
3. روغن را در ماهيتابه ريخته روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود سپس ناگت ها را در آن سرخ كنيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود.
4. ناگت ها را در صافي ريخته تا روغن اضافي آن خارج شود سپس به صورت گرم ميل كنيد.

 

(دستور انحصاري آشپزآنلاين)

 

مواد لازم:
نان تست=1 بسته
سينه مرغ پخته شده و خرد شده=3 عدد
سس مايونز=3 قاشق غذاخوري
پنير خامه اي=3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز=1 قاشق چايخوري
سس بشامل=2 ليوان
طرز تهيه:
1. اطراف نانهاي تست را با كارد جدا كنيد.
2. مرغ خرد شده،سس مايونز،پنير خامه اي و نمك و فلفل و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط كنيد.
3. نانهاي تست را كنار هم در ظرف پيركسي چيده روي آن را مخلوط مرغ بريزيد سپس روي مواد را با نان تست بپوشانيد.
4. روي نانها سس بشامل بريزيد.
5. ظرف را به مدت 15 الي 20 دقيقه  با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد يا تا زمانيكه  طلايي رنگ شود.
6. ظرف را اط فر خارج كرده به صورت گرم ميل كنيد.

مواد لازم:
بادمجان=2 عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز=2 عدد بزرگ
پیاز=1 عدد متوسط
کرفس=3 ساقه
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
زیتون سبز=ربع کیلو
نمک و فلفل=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. بادمجان ها را مکعبی خرد کرده در روغن سرخ کرده کنار بگذارید.

 2. فلفل دلمه ها را به صورت مکعبی خرد کرده سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید.

 3. پیاز را به صورت خلال خرد کرده،زیتون و ساقه های کرفس را به صورت ریز خرد کنید.
4. پیاز،زیتون و کرفس خرده شده را در کمی روغن سرخ کرده سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم بزنید.

 5. بادمجان و فلفل دلمه سرخ شده و آبلیمو را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
6. بگذارید مواد به مدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم بماند سپس در ظرف کشیده و میل کنید. 

 

مواد لازم :
 آرد گندم =یک لیوان
 آرد برنج= نصف لیوان
 آرد ذرت= نصف لیوان
 بیکینگ پودر= یک قاشق مرباخوری سرصاف
 ماء الشعیر بدون طعم= یک شیشه
 سیب زمینی آب پز= 2 عدد
پیاز= 2 عدد
 سینه مرغ= یک عدد کامل
نمک= به مقدار لازم
طرز تهیه :
1.آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند.
2. سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
3. سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.
نكته 1: استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.
نكته 2: این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.
نكته 3: مزیت این غذا این است که علی رغم اینکه در روغن سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود .

 

مواد لازم:
پياز=1 عدد رنده شده
سير=2 حبه رنده شده
سينه مرغ آبپز شده=2 عدد
جعفري ريز شده=1 ليوان
فلفل دلمه خلال شده=1 عدد
هويج رنده شده=2 عدد
بادمجان برش داده شده و سرخ شده=4 عدد
خامه=1 ليوان
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. بادمجانهاي سرخ شده را كف ظرف پيركسي بچينيد. 2. در ماهيتابه اي نسوز پياز را همراه سير در كمي روغن تفت دهيد.
3. فلفل دلمه+هويج+نمك و فلفل و ادويه را مواد اضافه كرده سپس مرغ آبپز شده كه به صورت خلال باريك خرد كرده ايد را به مواد اضافه كرده كمي تفت دهيد.
4. مواد آماده شده را روي سطح بادمجانها بريزيد. 

 5. پنير موزاريلا رنده شده را روي سطح مواد پاشيده سپس روي پنير را جعفري ريز شده بريزيد. 

 6. روي مواد را با بقيه بادمجانهاي سرخ شده پر كرده سپس خامه را كمي زده روي سطح مواد بريزيد. روي خامه پنير رنده شده بپاشيد.

7. ظرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.

 

 

مواد لازم براي 2 نفر:
مرغ=8 قطعه
 كورن فلكس ساده ريز شده=2 ليوان
شير تازه=1 ليوان
آرد سفيد=2/1 ليوان
سير رنده شده=1 قاشق مرباخوري
ادويه مخلوط=1 قاشق چايخوري
تخم مرغ زده شده=1 عدد
سركه سفيد=1 قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. قطعات مرغ را شسته در صافي بريزيد تا آب آن برود.
2. شير را در ظرفي ريخته سپس آرد،تخم مرغ زده شده،ادويه،سركه،سير و نمك را به آن اضافه كرده با همزن مواد را هم بزنيد.
3. قطعات مرغ را در ظرف ريخته تا مواد خوب جذب مرغ شود.
4. كورن فلكس ريز شده را در ظرفي ريخته ،قطعات مرغ را در آن بغلتانيد.
5. قطعات مرغ را در روغن فراوان با حرارت ملايم سرخ كنيد.

 

مواد لازم:
برنج=3 پیمانه
سیب زمینی آبپز=3 عدد
نعناع=به مقدار کافی(نرم شده)
تخم مرغ=1 عدد
پنیر سفید رنده شده=1 پیمانه
نمک و فلفل=بقدر کافی
آرد سوخاری=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
برنج را می شوییم و سپس به مدت 10 دقیقه در آب می جوشانیم تا مغز آن پخته شود و سپس آبکش می کنیم.
برنج را با سیب زمینی آبپز در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم تا مواد نرم شود.
نعناع نرم شده را به پنیر رنده شده اضافه می کنیم. مخلوط برنج را بشکل دایره گرد می کنیم سپس داخل مواد را با مخلوط پنیر و نعناع پر می کنیم.
دایره های برنج را در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.

 

مواد لازم:
سینه و ران مرغ= از هر کدام 3 قطعه
آرد سفید=1 لیوان
شیر خشک نیدو=2/1 لیوان
تخم مرغ زده شده=2 عدد
آرد سوخاری=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید. در حین پخته به آن کمی نمک و فلفل و سیر ریز شده اضافه کنید.
3. آرد سفید را با پودر شیر مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)
4. قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
5. قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.
6. مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات تزئینم کنید.
نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری امریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد!

 

مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده=2 عدد
هویج رنده شده=1 عدد
فلفل دلمه مکعبی ریز خرد شده=1 عدد
قارچ ریز شده=2/1 لیوان
مایونز=1 قاشق غذاخوری
پنیر نرم=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را به صورت قطعات ریز خرد کنید.
2. هویج رنده شده+فلفل دلمه ریز شده+قارچ ریز شده+مایونز+پنیر را به مرغ اضافه کرده خوب مواد را با هم مخلوط کنید.سعی کنید پنیر را کم کم به آن اضافه کنید. مواد بدست آمده نباید زیاد شل باشد تا به دست نچسبد. در صورتی که کمی سفت بود مقدار پنیر آن را بیشتر کنید.

 3. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. بقیه مواد را به همین طریق درست کنید.

4. دایره های مرغ ابتدا در تخم مرغ زده شده بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
5. دایره ها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

 

مواد لازم:
تخم مرغ=3 عدد
آرد سوخاری=به مقدار لازم
هل،دارچین،نمک=به مقدار لازم
پیاز رنده شده=2 عدد
هویج رنده شده=2 عدد بزرگ
پنیر کرافت قوطی(کوچک)=1 عدد رنده شده
سینه مرغ=2 عدد
شیر=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. سینه مرغ را پخته ریش ریش کنید.(در حین پخته به آن سیر خرد شده همراه با ادویه اضافه کنید تا بوی بد آن از بین برود).
2. اطراف نانهای تست را با کارد ببرید.

 3. پیاز رنده شده را در روغن تفت داده،هویج رنده شده+سینه مرغ ریش شده+ادویه و پنیر رنده شده را به آن اضافه کرده به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
4. نانهای تست را با شیر خیس کنید.
 5. کمی از مواد را با قاشق برداشته طبق شکل روی نان تست ریخته و نان را بپیچید.

 6. نان پیچیده شده را در تخم مرغ زده شده زده و در آرد سوخاری بغلتانید. بقیه نانها را به همین طریق آماده کنید.

7. نانهای پیچیده شده را در روغن سرخ کنید.

 8. نانهای آماده شده را در ظرف بچینید. می توانید اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

 



 

موادلازم:
سینه مرغ پخته و خلال شده= 1عدد
مایونز =2قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط آبپز شده= 1الی2عدد
هویج رنده شده= 1عددمتوسط
قارچ= مقداری
زرده تخم مرغ و آردسوخاری= به میزان لازم
سیخ چوبی=به مقدار لازم
طرزتهیه :
مرغ خلال شده رابامایونز+هویج+سیب زمینی مخلوط کرده و ورز میدهیم بعد آنرا به اندازه ی بزرگتر از یک گردو گرد میکنیم و ابتدا یک گلوله از مواد را به سیخ چوبی زده سپس یک قارچ وبه ترتیب دوباره یک گلوله ازمواد.طوریکه هرسیخ شامل 3یا4 گلوله باشد و بین آنها یک قارچ قرار بگیردسپس گلوله ها را بازرده تخم هرغ آغشته کرده ودرپودرسوخاری می غلطانیم و در روغن کباب میکنیم.

 

مواد لازم:
مرغ چرخ شده= 500گرم
هویج متوسط =2عدد
پنیر فیلا فیلا= 100گرم
تخم مرغ= 3عدد
نان خشک کوبید= 3 پیمانه
نمک و فلفل= به میزان لازم
جعفری خردشده =2/1 پیمانه
طرز تهیه:
مرغ را بصورت خام چرخ کرده، کمی نمک و فلفل به آن زده و ورز می دهیم. هویج را پوست کنده و آب پز می کنیم. از مرغ به اندازه یک گردو برمی داریم و وسط آن جعفری خرد شده، هویج و یک برش پنیر فیلا فیلا قرار می دهیم بعد آنرا در نان خشک کوبیده می غلتلنیم. تخم مرغ را با چنگال به هم میزنیم و مرغ آغشته شده با نان خشک کوبیده را در آن می غلتانیم و مجدداً آنرا در نان خشک کوبیده غلتانیده و سپس آنرا سرخ کی کنیم. سپس آنها را برش داده و با گلهای گوجه فرنگی و حلقه های خیار و جعفری و لیمو تزئین می کنیم.

 



مواد لازم:
آرد گندم = 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده = 1 پیمانه
پیاز نگینی خرده شده= 1/2 پیمانه
جعفری خرده شده= 1/4 پیمانه
خمیر فوری= 1/2 قاشق مرباخوری
آب = 1/2 پیمانه
نمک . فلفل سیاه. زردچوبه= به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و آب را اضافه میکنیم خوب باقاشق به هم میزنیم تا مخلوط یکدستی بدست بیاید.
2. مخلوط را به مدت نیم ساعت استراحت میدهیم.
3. روغن را داغ میکنیم و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بر داشته و به شکل دایره شکل میدهیم و در روغن سرخ میکنیم .یک طرف ان که سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ میکنیم.

 

مواد لازم:
پياز رنده شده ريز=1 عدد بزرگ
سير له شده=1 حبه
گشنيز ريز شده=2/1 ليوان
هويج رنده شده=1 عدد
آرد=2 ليوان
آرد ذرت=2 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=2 قاشق غذاخوري
آب گرم=1 ليوان
نمك=كمي
طرز تهيه:
1. تمام سبزيجات را در ظرفي با هم مخلوط كنيد.
2. سپس بقيه مواد را به سبزيجات اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
3. روي ظرف را پوشانده بگذاريد به مدت 1 ساعت در جاي گرمي بماند.

4. روغن را در ماهيتابه ريخته بر روي حرارت ملايم بگذاريد تا داغ شود سپس از مواد با قاشق برداشته به صورت گلوله اي كوچك در ماهيتابه ريخته تا پف كند و طلايي رنگ شود. 

5. توپ سبزيجات را مي توانيد همراه با سس كچاپ ميل كنيد.

 

مواد لازم:
مرغ یک عدد
پیاز بزرگ یک عدد
جعفری مقدار لازم
نمک-فلفل-زردچوبه مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا استخوانهای مرغ را جدا کرده سپس گوشت و پوست مرغ را باهم دوبار چرخ میکنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند بعد یک عدد پیاز بزرگ را رنده کرده به همراه مقداری جعفری ریز شده و نمک وزرد چوبه و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و کاملا ورز میدهیم تا به هم بچسبند سپس هر 90 گرم را (تقریبا مشت پر شود)بر روی سیخ مخصوص کباب زده و با حرارت ملایم زغال پخته شود. 

 

 

بنیه مرغ

مواد لازم: 
مرغ= به میزان لازم
ماالشعیر= 1پیمانه
بکینگ پودر= 1قاشق مرباخوری
آرد= به میزان لازم
روغن مایع=1قاشق سوپ خوری
زعفران=1قاشق چای خوری
طرز تهیه:
مرغهارا به تکه های کوچک درآورده و به آن نمک و فلفل و پیاز اضاثه می کنیم و به آن 1ساعت زمان می دهیم تا مزه دار شود.
برای تهیه خمیر بنیه ماالشعیر رادرظرف ریخته وبه آن بکینگ پودر اضافه کرده .در صورت دلخواه میتوان 1قاشق چایخوری پودرسیر اضافه کنیم.سپس روغن را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر غلظت ماست را پیدا کند و در آخر زعفران را اضافه میکنیم. در قابلمه گود روغن ریخته و میگذاریم داغ شود سپس تکه های مرغ را در خمیر می غلتانیم و در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. نکته : ( به هیچ عنوان به خمیر نمک اضافه نمیکنیم)
نوش جان

مواد لازم:
برنج:سه لیوان پلوپز
زرشک:100گرم
مرغ :یکدوم مرغ
پیاز:یکعدد درشت
زعفران و نمک و روغن:به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته وباکمی زعفران ونمک خیس میکنیم مرغ را پس از پاک کردن وشستن باکمی نمک وپیاز وزعفران پخته واستخوانهای آنرا میکشیم .
برنج را با همان آب که خیس کرده ایم با مقداری روغن (برنج راکته میکنیم)روی حرارت لازم قرار میدهیم وبه آن زعفران اضافه میکنیم به اندازهایی که خوش رنگ شود (بنا به سلیقه شما )آب برنج که تمام شد وآماده برای دم کردن شد مرغهای استخوان گرفته شده را وسط برنج گذاشته ودورآنرا با برنج میپوشانیم وبرنج را دم میکنیم
لازم بذکراست که حتما از ظرف نچسب جهت پخت برنج استفاده شود
زرشک را بعداز پاک کردن وشستن باکمی روغن یا کره وبنا به ذایقه شکرتف میدهیم
بعدار دم کشیدن برنج آن را دریکدیس گرد بر میگردانیم و دقت میکنیم که ته دیگ آن کامل وسالم با برنج بر گردد (استفاده از پلو پز کار را آسانتر میکند)
ته دیگ را به چهار قسمت برش میدهیم وبین برشها را با زرشک پر نموده وسرو نمایید
گوارا وجودتان

 



مواد لازم:
ران مرغ با پوست=4 عدد
آب لیمو ترش=نصف لیوان
نمک و فلفل=به میزان لازم
سیر=1 بوته
زعفران سائیده=نصف قاشق مرباخوری
کره=50 گرم
طرز تهیه:
ران مرغ را با پوست بشویید و به دو نیم کنید،طوری که قسمت بالای ران که به شکل دسته است از قسمت پایین که پهن است جدا شود.
ران های مرغ را در یک ظرف پیرکس بچینید. آب لیموترش،زعفران سائیده،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی مرغ ها بریزید. باید تمام این قسمت ها به سس آغشته شود.سیر را حبه کنید،پوست بکنید و اطراف مرغ بریزید.کره را به قطعات کوچک قسمت کنید و روی مرغ ها بگذارید. از قبل فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. پیرکس محتوی مرغ را روی طبقه وسط فر بگذارید.مدت طبخ،بستگی به بزرگی و کوچکی ران ها دارد. اگر ران ها بزرگ باشند،مدت پخت آنها یک ساعت و نیم خواهد بود. ولی اگر ران ها کوچک باشند مدت یک ساعت برای پخت کافی است. پس از این مدت،ظرف را از فر بیرون بیاورید و سر میز ببرید.
نکته: برای مرغ سرخ کرده در فر،اگر پوست روی مرغ باشد سفت و خشک نمی شود.

 



 

|+| نوشته شده توسط در دوشنبه هفدهم اسفند 1388  |
 ناگت مرغ باپنیر

سينه مرغ آبپز شده=2 عدد
پنير چدار رنده شده=1 ليوان
آرد سفيد=4/3 ليوان
آب مرغ=1 ليوان
خامه=4/3 ليوان
تخم مرغ زده شده=2 عدد
آرد سوخاري=1 ليوان
نمك و فلفل=به مقدار لازم
پودر سير=كمي
طرز تهيه:
1. سينه مرغ پخته شده را چرخ كنيد سپس به آن نمك و فلفل و ادويه بزنيد.(دقت كنيد مرغ را تا حدي چرخ كنيد كه فقط ريز شود)
2. آب مرغ را در قابلمه اي نسوز ريخته سپس آرد و خامه را به آن اضافه كرده روي حرارت ملايم هم بزنيد تا زمانيكه سس غليظي بدست آيد.
3. مرغ را با پنير چدار رنده شده مخلوط كرده سپس سس غليظ شده را روي آن ريخته با دست ورز دهيد.. مخلوط مرغ و سس را در ظرف سرداري ريخته به مدت 4 ساعت در يخچال بگذاريد.
5. از مرغ به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته در دست به صورت مستطيل شكل دهيد.
6. ناگت ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده بزنيد و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد. ناگت هاي آماده شده را به مدت نيم ساعت ديگر در يخچال بگذاريد سپس در روغن فراوان سرخ كنيد تا زمانيكه ناگت ها طلايي رنگ شوند.
8. ناگت پنيري را مي توانيد همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.

 

|+| نوشته شده توسط در یکشنبه نهم اسفند 1388  |
 
 
بالا